onsdag 17. september 2014

Pinnebrød

Pinnebrød er kjempegodt på tur.
Finn en frisk kvist på ca en og en halv meter fra et løvtre. Den må være litt tykk.
Skrell av barken i enden, og surr en deigpølse rundt. 
Smør gjerne litt smør på pinnen, så løsner brødet lettere når det er ferdig.
Hold pinnebrødet over glør i ca et kvarter. Husk å snu på det hele tiden, slik at det ikke blir brent.
Det er ferdig når det løsner greit fra pinnen.
Ta det av og sprut litt syltetøy oppi.
Det er nydelig!

Deigen lager vi litt på slump.
5 never mel
Litt salt
Litt bakepulver
En liten kopp melk
En skvett olje
Litt vann

Bland alt det tørre, og ha i melk og olje. Rør så inn vannet til deigen blir passe seig.
Putt den i en tett boks og legg den i sekken. Klar til bruk når bålet gløder.

Du kan også stikke en grillpølse på pinnen, og surre pinnebrødet rundt pølsa.


Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar