Jo ryddigere kjøleskapet er, jo mer kontroll har du på hva som er inni der.
Jeg vasker og rydder kjøleskapet hver fredag.
Er der løk, paprika, champinjong eller liknende som begynner å bli gammelt, så kutter jeg det opp.
Samme med pølsepålegg som jeg vet ikke vil bli spist i løpet av helga,
og om der er en tynn flis med ost igjen.
Om det bare er bittelitt igjen av hver ting, så blander jeg det bare i en boks.
Perfekt hvis jeg plutselig får lyst på omelett.
Har jeg mye champinjong eller annen sopp, så lager jeg soppstuing.
Stek soppen i litt smør, krydre med salt og pepper,
og hell over litt jevning av mel og melk.
Ungene er veldig glad i dette, så det fryses også ned i porsjonspakker.
Omelett er veldig greit å lage i muffinsformer.
Den er like god selv om den har vært frossen.
Ha en fin dag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar